facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > A Szakkör

2022. Október. 01.  Kategória: Kultúra

A Szakkör

A Nemzeti Művelődési Intézet által szervezett A Szakkör szakkörökhöz idén is csatlakozott Faluház Tahitótfalu, így lehetőségünk van az alábbi ingyenes szakköreinket október közepétől elindítani
A Nemzeti Művelődési Intézet által szervezett A Szakkör szakkörökhöz idén is csatlakozott Faluház Tahitótfalu, így lehetőségünk van az alábbi ingyenes szakköreinket október közepétől elindítani. A szerszámokat, eszközöket és az alapanyagok nagy részét az intézet 5 fő részére biztosítja ingyenesen. Az alábbi két szakkörre várjuk jelentkezésüket:
-tojásfestő szakkör
-csuhé szakkör

A részvétel a jelentkezés sorrendjében történik. Az első 5 jelentkezőnek tehát ingyenesek a szakköreink, a további 1-5 fő önköltségen vásárolhatja meg a Nemzeti Művelődési Intézet webshopján keresztül a szakköri csomagot. A szakkörök a tagokkal egyeztetett időpontokban heti rendszerességgel, max. 20 alkalommal lesznek megtartva a Faluházban.

A tavalyi kosárfonó és nemezelő szakköreink tapasztalata alapján a jó társaság és a jó hangulat garantált, hiszen csak rajtunk múlik! 

A jelentkezéseket kizárólag a faluhaz@tahitotfalu.hu e-mail címre várjuk.
 

 

Vissza a hírek oldalra