https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
https://ppid.bandungkab.go.id/assets/sg121206/slot-gacor-thailand/ https://ppid.bandungkab.go.id/assets/jm862403/slot-demo/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/demo/ https://jurnalwi.lan.go.id/upload/-/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/vendor/judi-online/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/common/dokumen/slot-deposit-pulsa/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/system/link-slot-gacor/ http://jdih.tidorekota.go.id/vibes88/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/system/slot-gacor/ https://greencampus.ut.ac.id/sistem/slot-gacor/ https://jdih.mahakamulukab.go.id/slot-gacor-gampang-menang/ http://ppid.disdik.semarangkota.go.id/-/slot-demo/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://umkm.univrab.ac.id/ https://ejournal.unitomo.ac.id/-/link-slot-gacor/ https://dinpermasdes.klaten.go.id/system/link/ https://polakesatu.pekalongankab.go.id/download/sgku/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Illegális hulladéklerakók felszámolása
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu

Illegális hulladéklerakók felszámolása

Kezdőlap > Illegális hulladéklerakók felszámolása
Tisztelt Lakosaink!
 
A Belügyminisztérium, mint Támogató Tahitótfalu Önkormányzatát, mint Kedvezményezettet az illegális hulladéklerakók felszámolása érdekében a „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt 2020. évben megvalósítandó I. üteméről szóló 1598/2020. (IX.21.) Korm. határozat 6. pontjában foglaltak alapján a 2020. december hó 7. napján kelt BMÖGF/885-30/2020. iktatószámú miniszteri döntésnek megfelelően bruttó 3 673 642,- Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítette.
 
A projekt keretében a 218 és a 3231/1 hrsz-ú (Nyulas patak alsó és felső szakaszai) ingatlanokról szedtük össze az oda illegálisan lerakott hulladékokat és szállíttattuk el hulladéklerakóba.

Összesen 240 m3 illegálisan lerakott hulladék került összegyűjtésre!!!

A 240 m3 hulladékban volt,

          - 7590 kg zöldhulladék (levágott ágak, karácsonyfák, levágott fű, kerti hulladék, stb.),
          - 21120 kg építési törmelék (cserepek, téglák, betonhulladék, stb.),
          - 5990 kg lom jellegű hulladék (konyhabútor, ágyak, gáztűzhely, és mindenféle egyéb hulladék),
          - és 440 kg ruhanemű, textil jellegű hulladék.

Néhány fotó, amely bemutatja az elvégzett munkát:
Szabados-Molnár István
404: Not Found