https://www.splayce.eu/situs-slot-online/https://www.journaltokaz.org/slot-demo/https://citas.usil.edu.pe/https://www.ausjal.org/wp-content/slot-gacor/
https://www.journal-uamd.org/public/slot-dana/ https://chihuahuacapital.mpiochih.gob.mx/docs/slot-gacor/ https://admm.asean.org/togel-online/ https://live.shabakeh7.tv/slot-demo/ https://news.pluscommunication.eu/wp-includes/images/data-sgp/ https://www.mitsoeindore.avantikauniversity.edu.in/img/situs-slot-online/ https://admm.asean.org/live-draw-hk/ https://www.starkidsprogram.org/pulsa/ http://www.medicalimage.ro/styles/ https://minori.co.id/daftar/slot-gacor/ https://shabakeh7.tv/slot-deposit-pulsa/ https://live.shabakeh7.tv/slot-deposit-pulsa/ https://e-platform.asean.org/slot-deposit-pulsa/ http://stipendium.kubg.edu.ua/wp-content/4d/ https://alamalami.com/admin/tutorial/5000/slot-deposit-pulsa/ http://escuelamezcalapa.unach.mx/images/slot-deposit-pulsa/10000/ https://journal.imras.org/slot-gacor/ https://api.dorada.uj.edu.pl/slot-gacor/ https://www.gczelle.nl/public/slot-gacor/ https://admm.asean.org/dmdocuments/slot-gacor/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Polgármesteri köszöntő
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu

Polgármesteri köszöntő

Kezdőlap > Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt Tahitótfalu honlapján!

Reméljük, elnyeri tetszését a megújult internetes felületünk, amellyel szeretnénk a Tahitótfalu Község iránt érdeklődők gyorsabb és egyszerűbb tájékozódását elősegíteni.

Kulturális és sport programjaink sokszínűségével, valamint a falu dinamikus fejlesztésével, célunk a helyi lakosság és az idelátogató vendégeink igényét kiszolgálni.

 Településünk, a Szentendrei sziget kapuja, már az őskor óta lakott terület volt. Az állandó lakosság száma mára már jóval meghaladja az 6000 főt. Tavasztól késő őszig ez a szám közel megduplázódik, az itt nyaralókkal. Az agglomerációs övezet bővülése miatt, Budapest közelsége egyre vonzóbbá teszi Tahitótfalut a betelepülők számára.

Internetes portálunkon információkat és programlehetőségeket kínálunk, valamint rendszeresen frissülő tartalommal kívánjuk településünk életét bemutatni.

Segítséget szeretnénk nyújtani az ügyintézéshez, a tanuláshoz és a szórakozáshoz.

Nyitva állunk a lakosság, a vállalkozók és az érdeklődők előtt. Reméljük, hogy honlapunkat böngészve rátalál az Ön számára fontos és érdekes információkra.

 

Dr. Sajtos Sándor

polgármester

404: Not Found