Mai dátum: 2017.
Településképi Arculati Kézikönyv

Hogyan látták elődeink, hogyan látjuk ma? Állítsuk össze együtt településünk közösségi értéktárát


Tahitótfalu - hogyan látták elődeink, hogyan látjuk ma?

Tahitótfalu község önkormányzata a törvényi előírásoknak megfelelően a helyi lakosok aktív bevonásával szándékozik elkészíteni Településképi Arculati Kézikönyvét és megalkotni Településképi rendeletét.

 

KÉRDŐÍV ITT TÖLTHETŐ KI A TAHITÓTFALU TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYVÉHEZ

 

Kérjük Ön is segítse munkánkat, állítsuk össze együtt településünk közösségi értéktárát! Dokumentáljuk együtt településünk egykori és mai kincseit és rejtett szépségeit, megalapozva a településkép védelmét és segítve a Településképi Arculati Kézikönyv megszületését.

Vajon mi az, amitől megdobbant a szíve felmenőinknek, amikor hazaérkeztek? Mi az, ami ebből megmaradt számunkra, és mi az, ami mára már csak a lehetett volna világa? És mi az, amit még unokáink is látni fognak? 

Keressen a családi albumokban régi fényképeket, képeslapokat, újságcikkeket Tahitótfaluról, és küldje el nekünk!


Mit jelent Önnek a mai Tahitótfalu? Mi az, amitől megdobban a szíve, amikor hazaér? Mi az, ami Önnek Tahitótfalut, a tágabb otthont jelenti?  Egy ház, egy kerítés, a táj, egy kedves építészeti részlet?

Készítsen róla fotókat és ossza meg velünk!


A térképen is beazonosítható címmel ellátott, fotókat, vagy beszkennelt képeket a foepitesz@tahitotfalu.hu e-mail címre várjuk. A beküldött anyagokat a beküldő nevével együtt a honlapon folyamatosan közzétesszük.

Tahitótfalu Község Önkormányzata

2017.04.03
 


 Tahitótfalu           www.tahitotfalu.hu           E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu           Oldaltérkép           Felhasználási feltételek