https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
https://ppid.bandungkab.go.id/assets/sg121206/slot-gacor-thailand/ https://ppid.bandungkab.go.id/assets/jm862403/slot-demo/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/demo/ https://jurnalwi.lan.go.id/upload/-/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/vendor/judi-online/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/common/dokumen/slot-deposit-pulsa/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/system/link-slot-gacor/ http://jdih.tidorekota.go.id/vibes88/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/system/slot-gacor/ https://greencampus.ut.ac.id/sistem/slot-gacor/ https://jdih.mahakamulukab.go.id/slot-gacor-gampang-menang/ http://ppid.disdik.semarangkota.go.id/-/slot-demo/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://umkm.univrab.ac.id/ https://ejournal.unitomo.ac.id/-/link-slot-gacor/ https://dinpermasdes.klaten.go.id/system/link/ https://polakesatu.pekalongankab.go.id/download/sgku/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Polgármesteri köszöntő
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu

Polgármesteri köszöntő

Kezdőlap > Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt Tahitótfalu honlapján!

Reméljük, elnyeri tetszését a megújult internetes felületünk, amellyel szeretnénk a Tahitótfalu Község iránt érdeklődők gyorsabb és egyszerűbb tájékozódását elősegíteni.

Kulturális és sport programjaink sokszínűségével, valamint a falu dinamikus fejlesztésével, célunk a helyi lakosság és az idelátogató vendégeink igényét kiszolgálni.

 Településünk, a Szentendrei sziget kapuja, már az őskor óta lakott terület volt. Az állandó lakosság száma mára már jóval meghaladja az 6000 főt. Tavasztól késő őszig ez a szám közel megduplázódik, az itt nyaralókkal. Az agglomerációs övezet bővülése miatt, Budapest közelsége egyre vonzóbbá teszi Tahitótfalut a betelepülők számára.

Internetes portálunkon információkat és programlehetőségeket kínálunk, valamint rendszeresen frissülő tartalommal kívánjuk településünk életét bemutatni.

Segítséget szeretnénk nyújtani az ügyintézéshez, a tanuláshoz és a szórakozáshoz.

Nyitva állunk a lakosság, a vállalkozók és az érdeklődők előtt. Reméljük, hogy honlapunkat böngészve rátalál az Ön számára fontos és érdekes információkra.

 

Dr. Sajtos Sándor

polgármester

404: Not Found