Mai dátum: 2017.
Ágaprítás

Értesítjük Önöket, hogy községünk önkormányzata 2017. április hónapban ismét biztosítja az ingatlanokon keletkezett faágak, és venyige térítésmentes elszállítását.


Tisztelt Ingatlantulajdonosok!

Értesítjük Önöket, hogy községünk önkormányzata 2017. április hónapban ismét biztosítja az ingatlanokon keletkezett faágak, és venyige térítésmentes elszállítását. Aki ezt a szolgáltatást igényli, az 2017. április 1. után jelentse be a Polgármesteri Hivatalba(T: 26/387-123, 7-es mellék, vagy gondnoksag@tahitotfalu.hu) ezt követően összekötve, max. (15 kg-os csomag) rakja ki az ingatlan elé az ágakat. (Fenyő, tuja, valamint 6 cm vastagságot meghaladó ágakat nem szállítunk el.) Kérünk mindenkit, hogy fokozottan figyeljen arra, hogy a kirakott ágak a forgalmat ne akadályozzák! Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a faágakon és venyigén kívül közterületen elhelyezett hulladék esetén, valamint a korábban kirakott ágak esetén szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Polgármesteri Hivatal

2017.03.10
 


 Tahitótfalu           www.tahitotfalu.hu           E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu           Oldaltérkép           Felhasználási feltételek