facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Lomtalanítás Tahitótfaluban!
Értesítjük Önöket, hogy a 2019 évi lomtalanítást Tahitótfaluban a két településrészen eltérő időpontban (Tótfalu településrészen 2019. június 8-án szombaton, Tahi településrészen 2019. június 15-én szombaton) rendezzük meg

Lomtalanítás Tahitótfaluban


Értesítjük Önöket, hogy a 2019. évi lomtalanítást Tahitótfaluban a két településrészen eltérőidőpontban (Tótfalu településrészen 2019. június 8-án szombaton, Tahi településrészen 2019. június 15-én szombaton) rendezzük meg. Kérjük, hogy a lomokat előző nap (péntek este) helyezzék el az ingatlanok előtt. A később kihelyezett lomokat nem áll módunkban elszállítani.A kihelyezett lomhulladék (nagydarabos háztartási hulladék) nem haladhatja meg a 2 m3/ingatlan/év mennyiséget.

A lomtalanítást a lakosság részére rendezzük, intézmények és gazdálkodó szervezetek nem vehetnek részt benne.
Ne készítsenek ki:
– a háztartásban naponta képződő háztartási hulladékot,
– ipari, mezőgazdasági tevékenység következtében keletkezett hulladékot,
– veszélyes hulladékot,
– építési törmeléket,
– zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű).
 
A lomok kikészítésének módja: kérjük, hogy az ingatlanukelőtt a lomokat úgy helyezzék ki, hogy azokat az FKF Zrt. munkatársai járműveikkel könnyen és gyorsan meg tudják közelíteni. Fontos, hogy a kirakott lomok a forgalmat ne akadályozzák. Kérjük Önöket, hogy bútort (pl. szekrény, ágy stb.) kizárólag lapra szétszerelve tegyenek ki, mert egyben nem fér a tömörítő autóba.

Lomtalanítás utáni takarítás: az FKF Zrt. szakemberei az úttest megtisztításáról gondoskodnak, viszont az ingatlanok előtti járdaszakasz megtisztítása az ingatlantulajdonosok feladata. Kérjük, hogy a lomtalanítás utáni rend helyreállításában szíveskedjenek együttműködni.

Szabados-Molnár István falugondnok


Vissza a hírek oldalra