facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Téli rezsicsökkentés hirdetmény Tahitótfalu

2018. Augusztus. 31.  Kategória: Felhívás

Téli rezsicsökkentés hirdetmény Tahitótfalu

Igénybejelentő nyilatkozat a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Kormány határozatban foglalt háztartások részére
Téli rezsicsökkentés

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Kormány 1364/2018. (VII.27.) határozata értelmében a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben nem részesült, a vezetékes gáz-vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot (pl. fával való fűtés) felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek a fűtési költségek viselésével összefüggésben.

A támogatás igénylése érdekében háztartásonként egy darabigénybejelentést kell kitölteni. (Háztartás: az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.)

Az igénybejelentés benyújtásának helye és határideje:
Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatal
(2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u.4.)
 
Határidő: 2018. október 15.
A határidő lejártát követően igénylés nem nyújtható be!
 
Az igénybejelentést az a Tahitótfalu Község közigazgatási területén élő, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy nyújthatja be, akinek a háztartásában élő személyek közül senki nem részesült még rezsicsökkentésben. A kizárólag elektromos fűtési móddal rendelkező háztartások nem jogosultak az igénybejelentésre. A támogatás kifizetése nem pénzben történik, hanem természetben (fűtőanyag formájában), továbbá a támogatás nem fedezi az egyéb, pl. a szállítási és darabolási költségeket. Az igénybejelentés feltétele: az igénylő részéről annak tudomásulvétele, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi, hogy az igénylő háztartása korábban téli rezsicsökkentésben nem részesült.

Az igénybejelentő formanyomtatvány letölthető innen: Igénybejelentő nyilatkozat.docx, valamint személyesen átvehető a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadási időben.

Egyéb kérdéseikkel kapcsolatosan Bor Ildikó igazgatási ügyintéző nyújt felvilágosítást a 06-26/387-123/2, 26/386-448/2 számon. 
 
Tahitótfalu Község Önkormányzata

Vissza a hírek oldalra