facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Veszélyes hulladékgyűjtés Tahitótfaluban
2023. május 06-án szombaton 08:00 és 12:00 óra között.
Veszélyes hulladékgyűjtés Tahitótfaluban
 
Időpont: 2023. május 06-án szombaton 08:00 és 12:00 óra között.
Helyszín:
  1. Tahi településrészen a hídfeljáró (Gazdabolt) mellett kialakított átvevő pont (kérjük, hogy ezt a helyszínt a Dunasor felől közelítsék meg),
  2. Tótfalu településrészen a Szabadság út 0139 hrsz., volt Eperfelvásárló telep területen kialakított átvevő pont (kérjük, hogy ezt a helyszínt lehetőség szerint a Váci rév felől közelítsék meg),
A veszélyes hulladékot kézből kézbe kell átadni az adott időpontban és helyszínen a begyűjtést végzőknek. Veszélyes hulladékot közterületen lerakni TILOS!
 
Kizárólag Tahitótfalui állandó, vagy tartózkodási hellyel rendelkező és üdülőingatlan tulajdonosok (természetes személy ingatlanhasználók) adhatnak le veszélyes hulladékot. A vállalkozásból, ipari tevékenységből származó veszélyes hulladékok nem adhatóak le.
 
A jogosultságot és a leadni kívánt hulladék mennyiségét a feladatot végző kollégák a helyszínen ellenőrzik. Állandó és tartózkodási hellyel rendelkező lakosaink esetében lakcímkártya és a díjfizetést igazoló dokumentum (feladóvevény, átutalási igazolás), üdülőingatlan tulajdonosok esetén címhelyet igazoló számla és a díjfizetést igazoló dokumentum (feladóvevény, átutalási igazolás) felmutatását fogjuk kérni.
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a képcsöves és nagyméretű háztartási gépekből a szétszedett, hiányos készülékeket nem veszik át, valamint arra, hogy kizárólag felni nélküli kerékpár, motorkerékpár és személygépkocsi gumiabroncs adható át.
 
Egyszeri alkalommal leadható leggyakoribb lakossági veszélyes-hulladékok maximális mennyiségei ingatlanonként Tahitótfalu természetes személy ingatlantulajdonosai esetén:  



Tahitótfalu Önkormányzata
 

Vissza a hírek oldalra