https://www.splayce.eu/situs-slot-online/https://www.journaltokaz.org/slot-demo/https://citas.usil.edu.pe/https://www.ausjal.org/wp-content/slot-gacor/
https://www.journal-uamd.org/public/slot-dana/ https://chihuahuacapital.mpiochih.gob.mx/docs/slot-gacor/ https://admm.asean.org/togel-online/ https://live.shabakeh7.tv/slot-demo/ https://news.pluscommunication.eu/wp-includes/images/data-sgp/ https://www.mitsoeindore.avantikauniversity.edu.in/img/situs-slot-online/ https://admm.asean.org/live-draw-hk/ https://www.starkidsprogram.org/pulsa/ http://www.medicalimage.ro/styles/ https://minori.co.id/daftar/slot-gacor/ https://shabakeh7.tv/slot-deposit-pulsa/ https://live.shabakeh7.tv/slot-deposit-pulsa/ https://e-platform.asean.org/slot-deposit-pulsa/ http://stipendium.kubg.edu.ua/wp-content/4d/ https://alamalami.com/admin/tutorial/5000/slot-deposit-pulsa/ http://escuelamezcalapa.unach.mx/images/slot-deposit-pulsa/10000/ https://journal.imras.org/slot-gacor/ https://api.dorada.uj.edu.pl/slot-gacor/ https://www.gczelle.nl/public/slot-gacor/ https://admm.asean.org/dmdocuments/slot-gacor/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Zöldhulladék-gyűjtés Tahitótfaluban
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Zöldhulladék-gyűjtés Tahitótfaluban

2021. December. 11.  Kategória: Állás

Zöldhulladék-gyűjtés Tahitótfaluban

Értesítjük Önöket, hogy 2021. december. 11-én szombaton 8-12 óra között az FKF. Zrt. és Önkormányzatunk rendkívüli zöldhulladék-gyűjtést tart.
Zöldhulladék-gyűjtés Tahitótfaluban

Értesítjük Önöket, hogy 2021. december. 11-én szombaton 8-12 óra között  az FKF. Zrt. és Önkormányzatunk rendkívüli zöldhulladék-gyűjtést tart.Helyszín:
Tótfalu településrészen a Szabadság út 0139 Hrsz., voltEperfelvásárló telep területén kialakított átvevő ponton.
Felhívjuk figyelmüket, hogy csak Tahitótfalui állandó, vagy üdülőingatlan tulajdonosok (természetes személy ingatlanhasználók) adhatnak le zöldhulladékot. A jogosultságot a kollégák a helyszínenellenőrizhetik, állandó lakos esetében lakcímkártya, üdülőingatlantulajdonosok esetén igazoló számla felmutatását kérhetik.

Más jellegű hulladék átvételére nem lesz lehetőség.

Zöldhulladék leadásának módja:
  • Zsákban: (Zöldhulladékok gyűjtésérerendszeresített zsákban, mely beszerezhető a Tahi NonStop vegyeskereskedésben Szentendrei út 73.) A zsákban kizárólag zöldhulladék kerüljön úgy, mint lomb, fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom.
  • Kötegelve: Fás szárúak, ágak, gallyak. (az ágak maximum 1 méteres hosszúságúak és 10 cm átmérőjűek lehetnek)
 
A gépjárművel nem rendelkező ingatlantulajdonosok jelentkezhetnek Önkormányzatunknál, és a leírtak szerint összekészített zöldhulladékot az ingatlan elől elszállítjuk az átvevő pontra. Jelentkezni a következő elérhetőségen lehet:
Sárik Henrietta gondnoksag@tahitotfalu.hu Tel: +36-30-7468829
 
Császár Barnabás
műszaki ügyintéző

 
 
 
 
 

Vissza a hírek oldalra
404: Not Found