facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Tájékoztató az „Advent Tahitótfalun” rendezvénysorozat programjairól
Programváltozás Magyarország Kormánya a 478/2020. (XI.3.) Kormányrendeletében november 04-től kihirdette a veszélyhelyzetet a koronavírus járvány második hulláma elleni védekezés érdeke miatt
Tájékoztató az „Advent Tahitótfalun” rendezvénysorozat programjairól
 
Magyarország Kormánya a 478/2020. (XI.3.) Kormányrendeletében november 04-től kihirdette a veszélyhelyzetet a koronavírus járvány második hulláma elleni védekezés érdekében.
 
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) kormányrendelet 5. §, (1) bekezdés kimondja, hogy mindennemű rendezvény megtartása tilos.  Ennek értelmében a rendezvénysorozat programjai-  a Községi Tájékoztató novemberi számában meghirdetett módon  - nem lesznek megtartva.
 
Kizárólag az alábbi események engedélyezettek:
 
Az „Advent Tahitótfalun” hét virtuális megnyitója, Jókainé Gombosi Beatrix tojásíró népi iparművész, a Népművészet Ifjú Mestere és Jókai Attila bőrműves népi iparművész közös virtuális kiállítása valamint a Scrapbook Kör virtuális kiállítása december 5-től a Danubia TV csatornáján, honlapján és facebook oldalán tekinthető meg.
 
December 7-12. 16.00-19.00 „Mennyi szeretet fér egy cipősdobozba?” CIPŐSDOBOZ ADOMÁNYGYŰJTÉS. Helyszín: baptista imaház (Ifjúság u. 13.)
 
 
A katolikus templomban a meghirdetett és szokásos roraték és szentmisék az általános járványügyi szabályokkal összhangban lesznek megtartva.
 
A református templomban és gyülekezeti teremben meghirdetett összes program és istentisztelet elmarad.
 
Megértésüket köszönjük!
Kérjük Önöket a járványügyi előírások betartására.

 
 

Vissza a hírek oldalra