facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > „Új hajójáratok a Dunakanyarban!”
Szentkirályi Alexandra Kormányszóvivő Asszony, Dr. Völner Pál Államtitkár úr, mint a térség országgyűlési képviselője, és Spányik Gábor úr, a MAHART PassNave Kft. ügyvezetője örömmel jelenti be a nagy sikerű dunakanyari körjárat
„Új hajójáratok a Dunakanyarban!”

Szentkirályi Alexandra Kormányszóvivő Asszony, Dr. Völner Pál Államtitkár úr, mint a térség országgyűlési képviselője, és Spányik Gábor úr, a MAHART PassNave Kft. ügyvezetője örömmel jelenti be a nagy sikerű dunakanyari körjárathoz kapcsolódó két új hajójárat indulását.

A MAHART PassNave Kft., mint többségi állami tulajdonban lévő társaság, a vonatpótló hajójárat sikerein felbuzdulva indította el dunakanyari hop-on hop-off járatát, mely Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon közlekedik.

A járat népszerűségét látva indokolttá vált további lehetőségek bekapcsolása a hajózásba. Ez alapján örömmel jelentjük be, hogy kapcsolódó körjáratot kapcsolunk a nagy sikerrel működő Hop-on hopoff, valamint a menetrendi szentendrei járathoz.

Az Esztergom és Zebegény között közlekedő új járat péntek, szombat és vasárnapi napokon, naponta két alkalommal közlekedik, és Zebegényben lehetőséget biztosít a dunakanyari Hop-on hop-off járatra történő átszállásra. A járat e hét péntektől várja utasainkat.

A másik menetrendi újdonság Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád útvonalon közlekedik a nagyobb távolság miatt napi egyszer péntek, szombat és vasárnapi napokon, mely szintén e hétpénteken indul.

Jegyár: egységesen 500,-Ft/fő/nap, kerékpár 200,-Ft/db

Hajózzanak velünk, várjuk Önöket a fedélzeten!

A hop-on hop-off hajó menetrendje:





Vissza a hírek oldalra