Mai dátum: 2017.
Tiszta udvar, Rendes ház

A Településfejlesztési Bizottság javaslatára a Képviselő-testület 2015 évben is meghirdeti a „ Tiszta udvar, Rendes ház” pályázati lehetőséget. Ennek keretében várjuk a szépen karbantartott porták tulajdonosainak jelentkezését.


Kedves Olvasó!

 

A Településfejlesztési Bizottság javaslatára a Képviselő-testület 2015 évben is meghirdeti a „ Tiszta udvar, Rendes ház” pályázati lehetőséget. Ennek keretében várjuk a szépen karbantartott porták tulajdonosainak jelentkezését, hiszen idén már összességében  80.000 Ft. pénzjutalomban részesülnek a nyertesek a díszoklevél és plakett mellett. Nem a kertek és házak mérete a döntő bírálati szempont, sokkal inkább a rendezettség és összkép az ami döntő.

A pályázatra jelentkezni  a polgármesteri hivatalban átvehető jelentkezési lapon, vagy a pzsuzsa@tahitotfalu.hu címre küldött levélben lehet az ingatlantulajdonosoknak.

A tavalyi évtől újdonság, hogy ajánlásokat is várunk, hiszen sokszor a tulajdonosok szerénysége az akadálya a pályázat benyújtásának. A fenti e-mail címre várunk tehát fotókat díjazásra érdemes portákról helyszín megjelöléssel. „Tiszta udvar, rendes ház 2015” jeligével.

Jelentkezéseiket 2015. augusztus 31, 12.00 óráig folyamatosan várjuk és fogadjuk.

Szépüljön, épüljön Tahitótfalu!

JELENTKEZÉSI LAP...

Nagyházu Miklós

képviselő

2015.04.24
 


 Tahitótfalu           www.tahitotfalu.hu           E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu           Oldaltérkép           Felhasználási feltételek