facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Óvodai ügyelet

2020. Április. 28.  Kategória: Felhívás

Óvodai ügyelet

Tisztelt Szülők!
 
 
 
A Kormány 152/2020. (IV.27.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről alapján
2020. április 30-tól a Tahitótfalui Óvodák, Mini Bölcsőde és Konyha köteles ügyeleti ellátást biztosítani, azon fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek számára, akiknek szülője ezt igényli. Tekintettel a megkezdett felújítási munkálatokra, a II. sz. Óvoda (Tahi, Almásy L. u. 17.) fogadja a gyermekeket. Abban az esetben, ha a beérkező igények meghaladják a 25 főt, május 4-től az I. sz. Óvodában is tudjuk biztosítani a gyermekek felügyeletét.
A rendelet szerint csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyelete biztosítható, ezért azon jelzéseket várjuk, ahol a gyermek napközbeni biztonságos felügyelete másképp nem megoldható. Az igények beérkezésének sorrendjében tudjuk fogadni a gyermekeket, a rendelet által meghatározott maximális létszámig.
Az ügyeleti ellátás feltétele az óvoda honlapjáról letölthető, illetve az óvodában kinyomtatott formában átvehető, Nyilatkozat ügyeletet kérő szülők részére nyomtatvány kitöltése és aláírása, mellyel a szülő tudomásul veszi, hogy a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.
 
Az ügyeleti ellátás iránti igényt kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezzék számunkra 2020. április 29. 18 óráig.
 
 
A folyamatban lévő intézményi gyermekétkeztetés változatlan formában zajlik tovább.
 
Tahitótfalu, 2020. április 28.
 
 
 
 
 
           Dr. Sajtos Sándor s.k.                                                                        Bánáti Anita s. k.
                 polgármester                                                                                 intézményvezető
 
 

Vissza a hírek oldalra