https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
https://ppid.bandungkab.go.id/assets/sg121206/slot-gacor-thailand/ https://ppid.bandungkab.go.id/assets/jm862403/slot-demo/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/demo/ https://jurnalwi.lan.go.id/upload/-/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/vendor/judi-online/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/common/dokumen/slot-deposit-pulsa/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/system/link-slot-gacor/ http://jdih.tidorekota.go.id/vibes88/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/system/slot-gacor/ https://greencampus.ut.ac.id/sistem/slot-gacor/ https://jdih.mahakamulukab.go.id/slot-gacor-gampang-menang/ http://ppid.disdik.semarangkota.go.id/-/slot-demo/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://umkm.univrab.ac.id/ https://ejournal.unitomo.ac.id/-/link-slot-gacor/ https://dinpermasdes.klaten.go.id/system/link/ https://polakesatu.pekalongankab.go.id/download/sgku/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Adórendelet módosítása
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Adórendelet módosítása

2019. December. 13.  Kategória: Önkormányzat

Adórendelet módosítása

A helyi adók megállapításáról és bevezetéséről szóló önkormányzati rendelet módosításra került.
Tisztelt Lakosaink!
 
Tahitótfalu Képviselő-testülete 2019. november 26-án nyílt ülést tartott. Az ülésen minden Képviselő jelen volt.
A Képviselő-testület döntése értelmében elfogadásra került  Tahitótfalu  településen, a belterületi, nem beépített ingatlanok vonatkozásában a telekadó, mely 2020. január 01-től kezdődően kerül bevezetésre. Mértéke: 20,- Ft/m2/év, amely a Pénzügyminisztérium által meghatározott telek-adó mérték legmagasabb kivethető összegének ( 354,85 Ft/m2) csupán a 5,63 %-a.
A Képviselő-testület elfogadta még az építményadó mértékének növelését 200,- Ft/m2-ről 250,- Ft/m2 mértékre a lakás és a hozzá tartozó garázsok esetében, amely a  Pénzügyminisztérium által meghatározott építmény-adó mérték legmagasabb kivethető összegének ( 1951,65 Ft/m2) csupán a 12,81 %-a.
 Emellett tájékoztatjuk a T. Adófizetőket, hogy a Képviselő-testület 206/2019.(XI.26.) számú határozata alapján az adótartozással rendelkezők névsorát nyilvánosságra hozzuk 2019. december 31. záró állapot szerint 2020. január hónapban, az összes adónemet érintően jogi személyek esetében a százezer, magánszemélyek esetében az ötvenezer forintot elérő, 90 napon keresztül folyamatosan fennálló tartozásokat.
Fentiekkel kapcsolatosan állunk rendelkezésükre, kérem  keressék Balláné Karnevál Magdolna adóügyi-adósságkezelési ügyintézőt a 26/ 387-198/8-as  melléken vagy a 06-30/ 380-4622 telefonszámon illetve személyesen az ügyfélfogadási időben!
 
                                                                                   Eőryné dr Mezei Orsolya s.k.
                                                                                               jegyző
Letölthető dokumentumok
1. 2020. január 1-től hatályos adórendelet
2. Tájékoztató
3. Telekadó adatbejelentés nyomtatvány
 

Vissza a hírek oldalra
404: Not Found