https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
https://ppid.bandungkab.go.id/assets/sg121206/slot-gacor-thailand/ https://ppid.bandungkab.go.id/assets/jm862403/slot-demo/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/demo/ https://jurnalwi.lan.go.id/upload/-/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/vendor/judi-online/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/common/dokumen/slot-deposit-pulsa/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/system/link-slot-gacor/ http://jdih.tidorekota.go.id/vibes88/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/system/slot-gacor/ https://greencampus.ut.ac.id/sistem/slot-gacor/ https://jdih.mahakamulukab.go.id/slot-gacor-gampang-menang/ http://ppid.disdik.semarangkota.go.id/-/slot-demo/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://umkm.univrab.ac.id/ https://ejournal.unitomo.ac.id/-/link-slot-gacor/ https://dinpermasdes.klaten.go.id/system/link/ https://polakesatu.pekalongankab.go.id/download/sgku/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Újjáépül a termelői piac
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Újjáépül a termelői piac

2019. November. 07.  Kategória: Közérdekű információ

Újjáépül a termelői piac

90 milliós Pest Megyei pályázati forrásból bővül a Termelői Piac. A beruházás november hónapban indul.

Tahitótfalu Község Önkormányzata pályázatot nyert a „Tahitótfalu – Hídfő piac fejlesztésére”
 
Nagy örömmel értesítjük a tisztelt lakosságot községünk legújabb pályázati sikeréről.
A fejlesztés eredményeként bővítésre kerül a Tahitótfalui Termelői Piac. A fejlesztés 90%-os támogatási arány mellett, bruttó 81,7 millió forint támogatással valósul meg.
 
A projekt keretében az Önkormányzat a Tildy híd közelében 5-éve működő termelői piac bővítését és fejlesztését valósítja meg. A projekt során a burkolt felület északkeleti oldalán faszerkezetű, fedett, oldalt nyitott árusító pavilonok kerülnek elhelyezésre, míg a belső ív mentén mobil árusító asztalok számára szükséges hely kerül biztosításra. A piac működéséhez szükséges alapinfrastruktúra és a közlekedési felületek fejlesztése is megvalósul. A gyalogos kapcsolat, a meglévő kerítés bontásával, kiépítésre kerül a Szentendrei útra. A burkolt felület középvonalára szerkesztett kiváló vízelvezetési képességű stabilizált kavicssáv létesítendő.
A térvilágítás a burkolt felület középvonala mentén, valamint a kemping felé vezető gyalogút lépcsőjénél elhelyezett kandeláberekkel kerül megoldásra. A térfigyelő kamerák áramellátása szintén az új elektromos hálózatról lesz biztosítva.
Az ingatlanok felé eső telekhatárok mentén új kerítések építése fog megvalósulni. A tervezett burkolatba az árnyékoló hatás érdekében további lombos fák ültetendők. A zöldfelületeken többszintű növénytelepítés tervezett, árnyékot adó lombos fákkal, alacsony cserjékkel, talajtakaró és évelő növényekkel, a nagyobb felületeken gyepesítéssel. A megfelelő arculat és az árusító helyek megfelelő árnyékolása érdekében megalapozott a zöldfelület rendezése. A piacon vásárlók kényelme és a köztisztaság biztosítása érdekében padok, 2 db kültéri asztal, ivókút és kerékpártámaszok is elhelyezésre kerülnek. A terület több pontján is hulladékgyűjtő edény kerül elhelyezésre. A piac területén tervezett térburkolat lejtésviszonyai a fő megközelítési irányokból megfelelnek az akadálymentesség követelményeinek. A kemping felőli akadálymentes megközelítés érdekében szükséges egy burkolt rámpát kialakítan.
A korszerű kialakítás, bővítés hatására a lakosság jobb körülmények között tud vásárolni, csökken a a nem megfelelő körülmények miatti eljárás más településekre, illetve a helyi termlők is jobb körülmények között tudják árukészletüket árúsítani.
A megítélt vissza nem térítendő támogatás összege bruttó 81 759 132 Ft. A projekt a Pénzügyminisztérium támogatásával, a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtandó célzott pénzügyi támogatásból valósul meg.
A fejlesztés a PM_PIAC_2018/20 azonosítószámú, „Tahitótfalu – Hídfő piac fejlesztése” tárgyú projekt keretében valósul meg. A sikeres közbeszerzési eljárás lefolytatását követően megtörtént a szerződéskötés a kivitelezést végző nyertes vállalkozóval, a Terra Épker Hungária Kft.-vel. A munkálatok 2019. novemberében kezdődnek meg.
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020. március 31.
 
 

Vissza a hírek oldalra
404: Not Found