facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Veszélyeshulladék-gyűjtés Tahitótfaluban

2019. Június. 15.  Kategória: Felhívás

Veszélyeshulladék-gyűjtés Tahitótfaluban

Még egyszer tájékoztatom Önöket a veszélyeshulladék-gyűjtés legfontosabb tudnivalóiról.
Tisztelt Lakosaink!

Időpont: 2019. június 15-én szombaton 10:00 és 16:00 óra között.

Helyszín:
  1. Tahi településrészen a hídfeljáró (Gazdabolt) mellett kialakított átvevő pont (kérjük, hogy ezt a helyszínt a Dunasor felől közelítsék meg),
  2. Tótfalu településrészen a Szabadság út 0139 Hrsz., volt Eperfelvásárló telep területen kialakított átvevő pont (kérjük, hogy ezt a helyszínt lehetőség szerint a Váci rév felől közelítsék meg),
A veszélyes hulladékot kézből kézbe kell átadni az adott időpontban és helyszínen a begyűjtést végzőknek. Veszélyes hulladékot közterületen lerakni TILOS!
Csak Tahitótfalui állandó, vagy üdülőingatlan tulajdonosok (természetes személy ingatlanhasználók) adhatnak le veszélyes hulladékot. A vállalkozásból, ipari tevékenységből származó veszélyes hulladékok nem adhatóak le. A jogosultságot és a mennyiségeket a feladatot végző kollégák a helyszínen ellenőrizhetik, állandó lakos esetében lakcímkártya, üdülőingatlan tulajdonosok esetén címhelyet igazoló számla felmutatását kérhetik.
 
Felhívjuk figyelmüket, hogy a képcsöves és nagyméretű háztartási gépekből a szétszedett, hiányos készülékeket nem veszik át, valamint arra, hogy kizárólag személygépkocsi gumi adható át, felni nélkül.
 
 
Tisztelt Lakosaink! Csak és kizárólag a fent felsorolt veszélyes hulladékokat a fent megadott maximális mennyiségben veszi át az FKF Zrt. Kérem, ügyeljenek a veszélyes hulladékok mennyiségére (pl. családi ház komplett palaborítását nem veszik át), és a veszélyes hulladék típusára.
Szabados-Molnár István falugondnok

Vissza a hírek oldalra